Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal la examenul de rezidenţiat din Capitală. Zeci de studenţi au acuzat erori la softul de corectare

Scandal la examenul de rezidenţiat din Capitală. Zeci de studenţi au acuzat erori la softul de corectare

Scandal la examenul de rezidenţiat din Capitală. Zeci de studenţi au acuzat erori la softul de corectare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Noi 2017   •   08:57

A fost scandal la examenul de rezidenţiat din Capitală, după ce zeci de studenţi au acuzat erori la softul de corectare. În replică, Universitatea de Medicină şi farmacie Carol Davila susţine că softul nu a avut nicio problemă, iar cei nemulţumiţi de note puteau depune contestaţie. Lucru care nu s-a întâmplat până acum, spun cei de la Universitatea de Medicină şi farmacie. Între timp, a intervenit minitrul Sănătăţii care a cerut recorectarea tuturor lucrărilor astfel încât niciun candidat să nu fie nedreptăţit.

Mai mulţi participanţi la examen au reclamat că scanarea lucrărilor a fost făcută greşit, motiv pentru care au obţinut punctaje mai mici.

„Urmare a problemelor tehnice sesizate de Comisia locală de Rezidenţiat Bucureşti în timpul procedurii de scanare a grilelor de concurs, Comisia centrală a decis rescanarea tuturor grilelor pentru candidaţii din Centrul Universitar Bucureşti”, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății.

Concursul de rezidenţiat pentru medicină, medicină dentară şi farmacie s-a desfăşurat în centrele universitare din Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara. Concursul a fost test-grilă cu 200 de întrebări si a durat patru ore.

×
Subiecte în articol: scandal Capitală examen
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close