Antena 3 CNN Actualitate Social Scandalul vaccinării continuă. Un panou publicitar apărut pe DN1 a inflamat internetul

Scandalul vaccinării continuă. Un panou publicitar apărut pe DN1 a inflamat internetul

Scandalul vaccinării continuă. Un panou publicitar apărut pe DN1 a inflamat internetul
Sursa foto: Foto: Florin Orțan
06 Feb 2018   •   18:39

Într-o perioadă în care scandalul privind vaccinarea continuă, mai ales că rujeola și gripa fac ravagii în România, senatorul PSD Braşov și medicul Florin Orţan atrage atenția asupra unui panou publicitar, apărut pe DN1, în care oamenii sunt rugați să se informeze cu privire la riscurile vaccinării. Totodată afișul susține că acest lucru este o alegere.

„Pe DN 1 se face propagandă împotriva sănătății copiilor noștri. Sub pretextul informării celor care trec pe unul dintre cele mai populate șosele din România, un panou manipulator a fost amplasat în zona Timișul de Sus. Este vorba despre un alt afiș de câțiva metri pătrați în care se face reclamă morții. Nu am cum altfel să categorisesc îndemnul la informare despre vaccinuri, când se vorbește despre riscuri pe care le implică acestea. Adică oamenilor le este transmis subliminal un mesaj că, de fapt, imunizarea este periculoasă pentru sănătatea lor.

Vaccinarea a salvat zeci de milioane de vieți și reprezintă unul dintre câștigurile omenirii în domeniul sănătății, aceasta este realitatea. Să nu confundăm efectele adverse care pot apărea foarte rar în cazul administrării oricărui medicament, cu periclitarea vieții. În această perioadă, în România, vorbim încă despre vaccinuri care ne pun viețile în pericol. Cel mai probabil, așa zișii activiști anti-vaccinare ne vor comunica în curând că aparatele de fotografiat ne fură sufletele.

Cei care au permis amplasarea panoului, atentează și ei la sănătatea generației următoare. Cer autorităților să ia măsuri rapide pentru îndepărtarea afișului manipulator”, anunță senatorul și medicul Florin Orțan.

 

×
Subiecte în articol: DN1 vaccinuri
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close