Antena 3 CNN Actualitate Social Se schimbă ora. Când trecem la programul de iarnă

Se schimbă ora. Când trecem la programul de iarnă

Se schimbă ora. Când trecem la programul de iarnă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    27 Oct 2016   •   12:55

Trecerea la oră de iarnă, începând din 30 octombrie, nu modifică mersul trenurilor, circulaţia urmând a se efectua conform orarelor prevăzute, informează joi CFR Călători.

”Trenurile de călători vor pleca din gări (staţiile din care se formează) după ora oficială de vară până în noaptea de 29/30 octombrie ora 4:00, care devine ora 3:00. În noaptea de 29/30 octombrie 2016, când ora 4:00 devine ora 3:00, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4:00 vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale”, se precizează în comunicat. 

Conform CFR Călători, trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4:00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie. 

”Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vara la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de duminică, 30 octombrie 2016, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare”, se spune în comunicat. 

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să contacteze compania la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau sa se adreseze personalului din staţii.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ora de iarna CFR Calatori trenuri
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close