Antena 3 CNN Actualitate Social Se solicită demisia directorului Filarmonicii "Oltenia", după ce acesta a spus că mamele care au ieşit la protest cu copiii meritau "măcar un glonţ în cap"

Se solicită demisia directorului Filarmonicii "Oltenia", după ce acesta a spus că mamele care au ieşit la protest cu copiii meritau "măcar un glonţ în cap"

Se solicită demisia directorului Filarmonicii "Oltenia", după ce acesta a spus că mamele care au ieşit la protest cu copiii meritau "măcar un glonţ în cap"
13 Aug 2018   •   21:10

PNL Dolj îi solicită demisia de onoare directorului Filarmonicii "Oltenia", Gabriel Zamfir, după ce acesta a spus că mamele care au ieşit însoţite de copii la protestul de pe 10 august din Piaţa Victoriei ar merita "măcar un glonţ în cap".

"Limbajul lui Gabriel Zamfir însă depăşeşte orice limită culturală. Aceste rânduri, de o violenţă cinică ieşită din comun, nu au ce căuta în spaţiul public, cu atât mai mult cu cât tensiunile sociale au atins cote alarmante în România", transmite PNL Dolj printr-o postare pe Facebook.

Potrivit news.ro, liberalii susţin că astfel de indivizi nu au ce căuta la conducerea unor instituţii ale statului român, dar "PSD - ALDE nu va înceta niciodată să pună în funcţii cheie oameni irosponsabili, dar care urmează cu stricteţe ordinele şefilor de partid".

Gabriel Zamfir a răspuns duminică unui comentariu la o postare de pe Facebook, în care a spus: „Un mare respect pentru acei jandarmi şi măcar un glonţ în cap acelor aşa-zise «mame» care au ieşit cu copiii în braţe la proteste deşi se stia că nu e un protest paşnic aşa cum ar trebui să fie în democraţie. Dar deh nu avem aceeaşi definiţie pentru «democraţie»”.

După ce a fost criticat dur în mediul online pentru acest mesaj, directorul Filarmonicii Oltenia şi-a şters comentariul.

×
Subiecte în articol: demisie director PNL Dolj
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close