Antena 3 CNN Actualitate Social Situație incredibilă în Iași. Un bărbat și-a tasat pământul cu o bombă timp de 40 de ani

Situație incredibilă în Iași. Un bărbat și-a tasat pământul cu o bombă timp de 40 de ani

Situație incredibilă în Iași. Un bărbat și-a tasat pământul cu o bombă timp de 40 de ani
Sursa foto: Foto: captura Youtube
15 Mar 2018   •   17:34

Situație incredibilă în Iași. Un bărbat și-a tasat pământul cu o bombă timp de 40 de ani.

Bărbatul deţinea două proiectile: dintr-unul a improvizat un tasator pentru pământ, pe care l-a folosit 40 de ani. A doua bombă a împrumutat-o unui vecin, care voia să-şi facă propria unealtă. În timpul prelucrării, proiectilul a explodat rezultând un mort şi doi răniţi.

Două persoane de vârsta a treia au fost condamnate, zilele trecute, de Curtea de Apel Iaşi, într-un proces deschis urmare a unei tragedii ce a avut loc în 2015. Neculai Pipos (70 de ani) şi Eugen Rotaru (61 de ani) au fost găsiţi vinovaţi pentru nerespectarea regimului privind armele şi muniţiile, deşi, în primă fază, fuseseră suspecţi şi de ucidere din culpă. Cei doi au primit câte doi ani de închisoare cu suspendare, fiind obligaţi să presteze şi muncă în folosul comunităţii, informează adevarul.ro.

Decizia este definitivă. Cazul a pornit după ce un ieşean din comuna Ungheni a murit, în 2015, urmare a exploziei unui proiectil din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Deflagraţia a avut loc în timp ce victima, fierar de meserie, suda bomba.

×
Subiecte în articol: Iași barbat Pamant bomba razboi
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close