Antena 3 CNN Actualitate Social Situație revoltătoare în Iași: 14 copii intoxicați la banchet au fost duși de urgență la spital

Situație revoltătoare în Iași: 14 copii intoxicați la banchet au fost duși de urgență la spital

Situație revoltătoare în Iași: 14 copii intoxicați la banchet au fost duși de urgență la spital
17 Iun 2018   •   12:41

Update: Managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi Carmen Dorobăţ a declarat că 11 din cei 14 copii au fost internaţi în spital, după ce s-au simţit rău.

Cu o zi în urmă, aceştia au participat la serbarea de sfârşit de an, la şcoala din localitatea Dolheşti, unde au consumat alimente aduse de acasă.

"A fost o serbare la şcoală, iar fiecare copil a adus de acasă câte ceva de mâncare şi au mâncat la comun. Au rămas internaţi 11 copii, iar starea lor este relativ bună", a declarat managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ.

Conducerea spitalului ieşean a sesizat Direcţia de Sănătate Publică, urmând a fi identificate alimentele alterate care au cauzat îmbolnăvirea copiilor.

Știrea inițială: Situație revoltătoare în Iași. Cel puțin 14 copii intoxicați la banchet au fost duși de urgență la spital sâmbătă noapte. Banchetul ar fi avut loc la școală.

Copiii au vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Au fost preluați de două ambulanțe obișnuite și una transport victime multiple.

”Aceste situații pot fi foarte grave mai ales când vine vorba de copii. În astfel de situații grețurile, vărsăturile, durerile abdominale și febra se instalează rapid și pot duce la numeroase complicații.”, a declarat doctorul Tudor Ciuhodaru.

Poliția a deschis o anchetă.

×
Subiecte în articol: spital copii Iași
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close