Antena 3 CNN Actualitate Social Situație șocantă în Iași.Un bărbat și-a băgat cuțitul în gât iar apoi și-a chemat soția să-i țină lumânarea

Situație șocantă în Iași.Un bărbat și-a băgat cuțitul în gât iar apoi și-a chemat soția să-i țină lumânarea

Situație șocantă în Iași.Un bărbat și-a băgat cuțitul în gât iar apoi și-a chemat soția să-i țină lumânarea
06 Dec 2018   •   19:13

Un bărbat din Iași și-a înfipt cuțitul în gât și sângerând abundent, și-a chemat soția alături nu ca să-l salveze ci ca să-i țină o lumânare. 

Norocul lui a fost însă că femeia nu s-a conformat și chemat ambulanța, care l-a transportat de urgență la spital. Omul a fost operat și a scăpat cu viață, în ciuda faptului că cuțitul aproape îi secționase gâtul. 

Bărbatul din Iași a încercat să se sinucidă înfigându-și cuțitul în gât, dar și în abdomen. 

Medicii de la spitalul „Sfântul Spiridon și-a dat seama imediat că este în pericol să-și piardă viața Bărbatul a fost dus imediat în sala de operaţie, ia intervenția a fost relizată de către un chirurg generalist şi un chirurg orelist, relatează ziaruldeiasi.ro. 

„Pacientul a ajuns în UPU cu două plăgi provocate de cuţit. În urma observaţiilor s-a constatat că prezenta o plagă latero-cervicală, posibil cu atingerea venei jugulare, şi o plagă epigastrică, probabil penetrantă în abdomen. A fost operat de urgenţă”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. 
 

×
Subiecte în articol: lumanare Iași cutit sinucidere barbat
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close