Antena 3 CNN Actualitate Social Șoferul cu numere anti PSD a sesizat Avocatul Poporului

Șoferul cu numere anti PSD a sesizat Avocatul Poporului

Șoferul cu numere anti PSD a sesizat Avocatul Poporului
14 Aug 2018   •   20:47

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr de înmatriculare anti-PSD, a depus marţi o petiţie la Avocatul Poporului care vizează circumstanţele încălcării dreptului la libertate şi demnitate ale fiului său de 8 ani în timpul audierilor de la Poliţie.

Anunțul a fost făcut de avocatul acestuia, Ioana Mateș, care a informat totodată că a depus o plângere penală pentru ameninţare împotriva lui Gică Anghel, viceprimarul din Alexandria, cu privire la postarea acestuia pe Facebook, în care a adresat injurii la adresa lui Răzvan Ştefănescu.

În plus, avocatul a anunţat că va depune, împreună cu un grup de 37 de persoane, o plângere la CNCD împotriva Alinei Mungiu - Pippidi.

Ioana Mateş mai spune că a formulat o cerere de consultare a dosarului, chiar dacă acesta a fost clasat, pentru a analiza dacă există elemente cu privire la existenţa unor fapte penale săvârşite în legătură cu ridicarea plăcuţelor de înmatriculare, respectiv de a analiza dacă la data întocmirii procesului-verbal de constatare Poliţia Rutieră avea răspunsul autorităţilor suedeze cu privire la valabilitatea plăcuţelor de înmatriculare.

″În referatul de clasare se reţine faptul că întreaga corespondenţă cu Suedia a început de la data de 18.07.2018, deci cu 12 zile înainte de organizarea presupusului flagrant”, a precizat Ioana Mateş.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: sofer PSD numere sesizare avocatul poporului
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close