Antena 3 CNN Actualitate Social Sora criminalului de la spital vrea să se afle cine este „ofiţerul sub acoperire DNA“ din biletul de adio

Sora criminalului de la spital vrea să se afle cine este „ofiţerul sub acoperire DNA“ din biletul de adio

Sora criminalului de la spital vrea să se afle cine este „ofiţerul sub acoperire DNA“ din biletul de adio
05 Mar 2018   •   17:55

Sora infirmierului din Slatina, care a ucis o colegă de spital şi s-a sinucis, insistă să se afle cine este „ofiţerul sub acoperire la DNA“ indicat de criminal în biletul de adio.

„Telefonul e la interceptare. După interceptare, la procurorul de caz, fac plângere şi trebuie să se depisteze, pentru că telefonul e în continuare la ei, nu l-am primit, şi trebuie să mă cheme în audienţă“, a declarat sora criminalului, care nu crede în varianta crimei din gelozie. Mai mult, spune că de la fratele său nu ştia că între cei doi există o astfel de relaţie. „Nu ştiam că are fratele o relaţie intimă cu acea persoană. Eu l-am întrebat personal şi nu mi-a spus niciodată că are sau că nu are, vă spun sincer. Mai demult l-am întrebat, dar a spus că nu e adevărat. Nu vorbea mult despre ea, vorbea ca despre toate colegele“, a spus femeia, menţionând: „nu pot să cred că era o dragostea aşa de mare încât să omori pe cineva“.

Sora bărbatului spune că nu ştie nici dacă acel bărbat despre care se vorbeşte în bilet, şi care, prin înţelegere cu asistenta Ramona Cosmescu, ar fi pus la cale asasinarea medicului-şef de secţie Cristina Mischie şi a asistentului-şef Alice Popescu, este, într-adevăr, poliţist. „Nici nu ştiu dacă e poliţist, să vedem dacă este“, a mai spus femeia, scrie Adevărul.

×
Subiecte în articol: bilet de adio
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close