Antena 3 CNN Actualitate Social Tânărul care a tras cu un pistol în traficul din București a fost reținut

Tânărul care a tras cu un pistol în traficul din București a fost reținut

Tânărul care a tras cu un pistol în traficul din București a fost reținut
14 Mar 2018   •   23:04

 Unul dintre cei doi tineri care au comis şicane în trafic pe raza sectorului 2 şi a tras cu un pistol airsoft a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare si distrugere, informează DGPMB. 

Potrivit sursei citate, acesta va fi prezentat joi la Parchetul de pe langă judecătoria sectorului 2. 

Un şofer a sesizat miercuri după-amiază la 112 că a fost şicanat în trafic pe raza Sectorului 2, ulterior unul dintre ocupanţii celeilalte maşini trăgând mai multe focuri de armă asupra autoturismului său, anunţă Poliţia Capitalei. 

Tinerii care au comis şicane în trafic pe raza sectorului 2 al Capitalei, iar unul a tras focuri de armă au fost prinşi de un echipaj al Secţiei 11 Poliţe, în zona Vitan, a anunţat DGPMB. 

Cei doi tineri, în vârstă de 28 ani, au fost duşi la audieri, la sediul secţiei 7. 

"După apelul 112, în urma datelor oferite de apelant şi a verificărilor efectuate, au fost transmise către efectivele de poliţie aflate în teren caracteristicile autoturismului căutat, acesta fiind observat de către un echipaj al Secţiei 11 Poliţie. După semnalele optice şi acustice efectuate de poliţişti, autoturismul a fost oprit, iar cei doi ocupanţi, amândoi de 28 ani, au fost conduşi la sediul subunităţii. În autoturism a fost identificată o armă airsoft", au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: trafic retinere tanar Politie
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close