Antena 3 CNN Actualitate Social Tăriceanu, atac la adresa șefei DNA: Să meargă în Rusia și să dea mâna cu Putin

Tăriceanu, atac la adresa șefei DNA: Să meargă în Rusia și să dea mâna cu Putin

Tăriceanu, atac la adresa șefei DNA: Să meargă în Rusia și să dea mâna cu Putin
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Sep 2017   •   16:33

Călin Popescu Tăriceanu spune că prin acțiunile sale, Laura Codruța Kovesi încearcă să controleze ce se întâmplă în România.

„Nu mai are nimeni niciun drept să emită păreri referitpare la justiție. S-a supărat și l-a reclamat pe ministru. Sunt siderat, denotă o necunoaștere a esenței juridice. Ministrul a fost clar în ceea ce a spus, când a spus ce poate fi contestat la CCR și ce în contencios administrativ. Laura Codruța Kovesi vrea să controleze totul. Dacă ea crede că ăsta e modelul de urmat, poate să meargă în Rusia și să dea mâna cu domnul Putin.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Șeful Senatului a mai vorbit și despre faptul că Biroul Politic Executiv al ALDE a decis marţi să îi acorde, în continuare, susţinere politică ministrului pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie. „Colegii mei împreună cu mine am luat în discuţie nu componenta juridică, ci cea politică. Colegii mei au votat, şi eu, să-i acordăm susţinerea politică în continuare colegului nostru Viorel Ilie", a precizat Tăriceanu. 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close