Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Capitală! Două persoane au murit într-un accident cumplit la Grozăvești

Tragedie în Capitală! Două persoane au murit într-un accident cumplit la Grozăvești

Tragedie în Capitală! Două persoane au murit într-un accident cumplit la Grozăvești
27 Iul 2017   •   11:38

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident produs pe Splaiul Independenţei, din București.

Accidentul s-a produs între două mașini, care s-au izbit frontal. Potrivit primelor informații, taximetristul ar fi vrut să întoarcă pe linie dublă continuă, moment în care s-a produs impactul. Șoferul de taxi a fost găsit cu răni incompatibile cu viața.

La faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe SMURD, una SABIF şi un echipaj de la descarcerare. Acesta din urmă a scos victimele care au rămas blocate în interiorul autoturismelor. Medicii încearcă să resusciteze două persoane care se află în stop cardio-respirator.  Cele două victime au fost duse la Spitalul Universitar.

Persoanele decedate erau șoferul unui taxi și un alt șofer, în vârstă de peste 50 de ani.

„În jurul ore 11.00 a avut loc un accident de circulație între două autoturisme. Din impact, a rezultat decesul celor doi conducători auto și rănirea ușoară a unui pasager, care a fost transportat la Spitalul Universitar. Mecanismul producerii accidentului este impactul frontal”, au declarat reprezentanții Poliției.

„Taximetristul se crede „stăpânul șoselelor” și de multe ori intră în aceasta capcană. Nu pentru că nu cunoaște regulile de circulație, ci pentru că el crede că nu i se poate întâmpla nimic. Era prea neatent pentru că toată ziua asta face și atunci a apărut impactul fatal”, a spus Titi Aur, expert conducere defensivă.

În zonă, traficul este restricționat.

×
Subiecte în articol: taxi a murit sofer accident Capitală tragedie
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close