Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimul rol în cinema al Olgăi Tudorache. „Nu pricepea de ce o mai ține Dumnezeu în viață” - VIDEO

Ultimul rol în cinema al Olgăi Tudorache. „Nu pricepea de ce o mai ține Dumnezeu în viață” - VIDEO

Ultimul rol în cinema al Olgăi Tudorache. „Nu pricepea de ce o mai ține Dumnezeu în viață” - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/Facebook
18 Oct 2017   •   22:23

Tudor Giurgiu a făcut publică o înregistrare din ultimul film în care a jucat regretata Olga Tudorache. A murit la vârsta de 88 de ani. Actrița, era internată la Spitalul Elias, la Terapie intensivă.

Producătorul și regizorul Tudor Giurgiu a făcut publică o scurtă secvență cu ultimul rol din cinema pe care l-a avut regretata artistă.

 „V-ați simțit vreodată că o muscă enervantă? Să zăboviți într-un loc și să simțiți că, de fapt, nu aveți ce caută acolo. Dar să n-aveți cum pleca… În noiembrie 2009, a doua zi după premiera filmului “Cenusa și sange” (filmat în România cu un an în urmă), am fost o muscă. Fanny Ardant, aflată la debutul ei în regia de film, mi-a zis “vreau să o văd pe Olga!”. Zis și făcut. Am plănuit cu doamna Olga Tudorache (la ultimul ei rol în cinema în filmul de față) să ne întâlnim la restaurantul “Vatra”, lângă Cișmigiu. Fieful ei. Am stat o oră la un colț de masă ascultându-le. Nu prea îmi dădea ghes să plec, mă gândeam că poate o să aibă nevoie de mine.

Două mari actrițe vorbeau “ca fetele”, între două ciorbe, despre viață, dragoste, bărbați, familie. Doamna Olga nu pricepea de ce o mai ține Dumnezeu în viață. Credea că e pedeapsă cea mai mare pe care o putea primi. Toți cei dragi ai ei s-au dus, fie au murit, fie sunt departe. Rămăsese singură”, a comentat Tudor Giurgiu.

×
Subiecte în articol: Olga Tudorache scena rol actriţă
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close