Antena 3 CNN Actualitate Social Un autobuz al societăţii de transport public din Galați a luat foc

Un autobuz al societăţii de transport public din Galați a luat foc

Un autobuz al societăţii de transport public din Galați a luat foc
Sursa foto: Foto: viata-libera.ro
21 Aug 2017   •   08:46

Un autobuz al societăţii de transport public Transurb Galaţi, în care se aflau cinci călători, a luat foc duminică seara în timp ce se afla în cursă pe unul dintre traseele din municipiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, incendiul a izbucnit la compartimentul motor al autobuzului, iar cei cinci pasageri aflaţi în el s-au autoevacuat.

"Focul a pornit de la compartimentul motor şi a fost localizat la aceea zonă. În autobuz se aflau cinci pasageri care s-au autoevacuat. A intervenit o autospecială, iar incendiul a fost lichidat. A fost distrus 25% din autobuz, mai ales în zona compartimentului motor, dar şi instalaţia electrică, iar pagubele sunt în jur de 20.000 lei", a declarat, luni, Eugen Chiriţă.

Evenimentul de duminică nu este primul de acest fel în care a fost implicat un autobuz de transport public. În aprilie 2015, un autobuz aflat în trafic, pe strada Brăilei, a fost oprit de către şofer după ce a fost sesizat de un călător că din spatele maşinii ieşea un fum gros. Călătorii au coborât speriaţi, iar la scurt timp au ajuns la faţa locului pompierii, care au lichidat focarul de la compartimentul motor al autovehiculului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: pompieri
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close