Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat prins beat la volan i-a dat mașina soției sale, deși aceasta nu avea permis. Ce s-a întâmplat

Un bărbat prins beat la volan i-a dat mașina soției sale, deși aceasta nu avea permis. Ce s-a întâmplat

Un bărbat prins beat la volan i-a dat mașina soției sale, deși aceasta nu avea permis. Ce s-a întâmplat
Sursa foto: foto- Pexels
03 Sep 2018   •   09:31

Un bărbat prins beat la volan i-a dat mașina soției sale, deși aceasta nu avea permis. Femeia a fost oprită de polițiști și s-a ales cu dosar penal. Întâmplarea neobișnuită a avut loc în Suceava, în comuna Marginea.

Bărbatul prins la volan beat iși pierduse permisul de conducere încă din luna iulie, dar a șinut morțiș să aibă șofer, chiar și fără carnet. Așa că i-a încredințat mașina soției sale, pentru a-l duce unde avea nevoie chiar dacă știa că femeia nu are permis. Surprinzător este că femeia a acceptat, dar până la urmă a fost prinsă de polițiștii din localitatea Marginea.

O patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DC 41, din comuna Dornești, autoturismul condus de o localnică de 32 de ani, în care se afla ca pasager soţul acesteia, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, relatează stiridinbucovina.ro.

×
Subiecte în articol: sofer volan permis masina
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close