Antena 3 CNN Actualitate Social Un cunoscut prezentator TV, implicat într-un accident rutier. Ce a pățit Christian Sabbagh

Un cunoscut prezentator TV, implicat într-un accident rutier. Ce a pățit Christian Sabbagh

Un cunoscut prezentator TV, implicat într-un accident rutier. Ce a pățit Christian Sabbagh
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial
de M.Z.    |    20 Mar 2017   •   08:18

Christian Sabbagh, prezentatorul știrilor unui post de televiziune, a fost victima unui accident rutier în week-endul care tocmai s-a încheiat.

După cum scrie Christian Sabbagh pe pagina sa de Facebook, cel care a provocat accidentul ar fi fost un șofer care se suise băut la volan.

Sabbagh este bine din punct de vedere al sănătății, dar a fost extrem de supărăt pe incidentul în sine.

Alcoolul la volan ucide mai multe vieti decat orice act terorist! 

In Siria, zilnic mor zeci de vieti nevinovate. Acolo e razboi! In Romania mor tot atatea suflete, zi de zi. Ne despart vreo doua mii de kilometri. In Siria, autorii sunt niste teroristi ai Statului Islamic, la noi, teroristi ai soselelor. Nu conteaza ca in masina se afla sotia sau copilul tau, acesti ucigasi, fie ca provin din ISIS, fie ca sunt bauti sau drogati la volan, nu au constiinta, nici macar remuscari. Mai mult, spre deosebire de teroristul clasic, care isi asuma crima, teroristul soselelor incearca sa-si ascunda samavolnicia prin telefon, adica sa-si aranjeze recalcularea alcoolemiei.

Am trait-o pe pielea mea, in noaptea aceasta, cand ma intorceam de la serviciu, izbit in plin de un sofer beat, care mergea in zigzag. Si daca tot sunt la capitolul scris, ii multumesc lui Dumnezeu, medicilor de la SMURD, doctorilor minunati de la Spitalul Clinic de urgenta "Bagdasar-Areseni", dispecerului de la 112, politistilor de la circulatie, colegului meu Alin, care a renuntat la o cina romantica, cu iubita lui, pentru a veni dupa mine”, a scris Christian Sabbagh, pe rețeaua de socializare.
 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close