Antena 3 CNN Actualitate Social Un cunoscut restaurant din București a primit o recenzie proastă. Răspunsul memorabil al celebrului său bucătar

Un cunoscut restaurant din București a primit o recenzie proastă. Răspunsul memorabil al celebrului său bucătar

  Un cunoscut restaurant din București a primit o recenzie proastă. Răspunsul memorabil al celebrului său bucătar
18 Mar 2018   •   18:10

Un cunoscut restaurant pescăresc din București a primit mai multe recenzii proaste pe pagina sa de Facebook.

"O experienta neplacuta. In primul rand mancarea este foarte gretoasa si nu mi s-a parut a fi proaspata absolut deloc. Am comandat o terina de foie gras, care parea ca a zacut in borcan de saptamani bune, fara pic de gust. Pe langa asta, mi s-a adus o salata imbibata de otet balsamic, pe care de altfel nu o comandasem,bine macar ca nu mi-a fost taxata.Probabil ca sa imi ia greata de la foie gras comandat.�In primul rand salatele nu se aduc condimentate, ci le condimenteaza clientul dupa bunul plac. Bucatile de pizza de la aperitiv sau ce-or fi fost alea extrem de sarate. Si ca sa incheiem, am stat 20 de minute sa platesc cu cardul pentru ca nu le functionau dispozitivele. Mie una mi-e greata si azi...Acel gen de experienta culinara care te lasa cu o stare de greata si scarba zile bune", a scris o clientă nemulțumită.


Răspunsul chef-ului care gătește în el a venit prompt.

"Stimată Doamnă,
În fiecare zi, împreună cu echipa mea, pregătim la Sardin farfurii despre care oaspeții noștri spun că îi încântă, îi poartă în copilarie, îi duc cu gândul la vacanță, ori îi răsfață.
Folosim pentru preparatele noastre tehnici gastronomice validate în restaurantele cu reputație internațională în care am lucrat. Respectăm cu strictețe regulile de refrigerare și avem cele mai bune ingrediente. Onoarea de a fi gazde, responsabilitatea și pasiunea sunt parte a bucuriei despre care ni se spune că o dăruim în farfurie.
Ne respectăm profesia.
Avem spiritul deschis oricărei provocări.

Lecturând însă exprimarea dumneavoastră elegantă și cu un pronunțat caracter de unicitate, mă aflu în fața unei dileme. Ce este gustul? După 18 ani de experiență de gătit în restaurante cu stele Michelin sau în alte restaurante cu calități incontestabile, descopăr că această întrebare poate rămâne una retorică.

 

×
Subiecte în articol: restaurant bucatar
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close