Antena 3 CNN Actualitate Social A fost deschis dosar penal în cazul accidentului produs de ofițerul SRI

A fost deschis dosar penal în cazul accidentului produs de ofițerul SRI

A fost deschis dosar penal în cazul accidentului produs de ofițerul SRI
19 Dec 2017   •   15:23

Update: Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel Bucureşti a preluat marţi ancheta în cazul ofiţerului SRI care s-a urcat băut la volan şi a accidentat mortal o persoană la Tâncăbeşti. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, pe rolul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a fost înregistrată sesizarea din oficiu a Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Ilfov - Serviciul Rutier, cu privire la faptul că, luni, în jurul orei 17,50, un ofiţer din cadrul Serviciului Român de Informaţii, aflat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN1, pe raza localităţii Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, a accidentat mortal o persoană în vârstă de 35 ani. 

Update:  Ofiţerul SRI care accidentat mortal o persoană la Tâncăbeşti şi-a dat demisia din funcţie, momentan fiind la dispoziţie atât pentru ancheta internă cât şi cea a Parchetului militar, au anunţat, marţi, oficiali ai Serviciului Român de Informaţii. 

Știrea inițială: Un ofițer din Serviciul Român de Informații este anchetat după ce luni după-amiază a lovit cu mașina o femeie, în localitatea Tâncăbesti, județul Ilfov.

Victima a fost lovită în timp ce traversa strada. În urma expertizei se va stabili dacă femeia de 35 de ani se afla sau nu pe trecerea de pietoni.

Șoferul avea o alcolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat și este militar în cadrul SRI.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul parchetului militar pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul uciderii din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

×
Subiecte în articol: Ilfov ebrietate accident SRI ofiter accident
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close