Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat a adormit la volan și a lovit în plin un microbuz cu elevi. Șoferul avea 71 de ani

Un bărbat a adormit la volan și a lovit în plin un microbuz cu elevi. Șoferul avea 71 de ani

Un bărbat a adormit la volan și a lovit în plin un microbuz cu elevi. Șoferul avea 71 de ani
08 Iun 2018   •   19:19

Un pensionar de 71 de ani a adormit la volan și a lovit în plin un microbuz cu elevi. Un copil a fost rănit, iar bătrânul și o femeie care era pasager în autoturism au ajuns la spital.

Pensionarul în vârstă de 71 de ani a adormit la volan iar mașina scăpată de sub control a lovit frontal microbuzul școlar. Accidentul s-a produs vineri după amiază în localitatea Bivolari din Iași. Un echipaj de pe ambulanță și altul de la SMURD au intervenit de urgență, dar, din fericire, leziunile victimelor nu au fost foarte grave.

Copilul din microbuz și-a spart buza și a primit îngrijiri medicale la fața locului, fără să fie nevoie de internare în spital. Șoferul în vârstă de 71 de ani și o femeie pasager în mașină au fost duse însă la spital pentru investigații.

În microbuz se aflau zece copii. La fața locului au intervenit polițiștii rutieri, criminaliștii, un Echipaj de Prim Ajutor SMURD si un echipaj de la SAJ Iasi, scrie bzi.ro.

×
Subiecte în articol: sofer accident microbuz elevi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close