Antena 3 CNN Actualitate Social Un primar a ridicat calculatoarele a două angajate, ca să verifice dacă stau pe Facebook. Ce a fost găsit la scurt timp

Un primar a ridicat calculatoarele a două angajate, ca să verifice dacă stau pe Facebook. Ce a fost găsit la scurt timp

Un primar a ridicat calculatoarele a două angajate, ca să verifice dacă stau pe Facebook. Ce a fost găsit la scurt timp
08 Feb 2018   •   12:54

Primarul comunei Albeni din Gorj a ridicat calculatoarele a două angajate, pentru a vedea dacă intră pe reţele de socializare.

”Am găsit că 4-5 ore din programul de lucru stăteau pe Facebook. Şi-a luat maşină şi se uită cum se parchează, cum se frânează”, spune edilul. Prefectura verifică situaţia.

Conducerea Primăriei Albeni vrea ca salariaţii să nu mai intre pe Facebook în timpul serviciului, pentru a fi mai eficienţi. Primarul Ionuţ Stan a declarat, că două angajate s-ar fi folosit de calculatoarele instituţiei pentru a-şi crea conturi false pe reţelele de socializare şi pentru a posta comentarii pe care le consideră ”denigratoare”. 

Astfel, edilul a ridicat calculatoarele din biroul celor două femei şi le-a verificat.


”Am luat decizia, atâta timp cât m-au şi blocat pe Facebook. Mă aveau la prieteni şi m-au blocat să nu mai văd dacă sunt active, dacă intră sau nu în timpul programului. Am considerat că au continuat să intre pe Facebook. La doamna Coancă, consilier la Serviciul Urbanism, am găsit că patru ore-cinci din programul de lucru stătea zilnic pe Facebook. Am văzut pe istoricul calculatorului, nu am intrat pe contul lor. Doamna Coancă intra pe Youtube, pentru că şi-a luat o maşină, se uita cum se frânează, cum se parchează. Nu cred că un funcţionar public, în timpul programului de lucru, stă să caute aşa ceva pe Internet. Cealaltă angajată, Malacu Delia, jurist, acelaşi lucru făcea, intra pe Facebook. Eu nu am intrat pe Facebook-ul lor, poate să verifice oricine”, a spus primarul.

×
Subiecte în articol: primar calculatoare Facebook Gorj
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close