Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a răpit un copil de doi ani în Londra. Ce sentință a primit bărbatul

Un român a răpit un copil de doi ani în Londra. Ce sentință a primit bărbatul

Un român a răpit un copil de doi ani în Londra. Ce sentință a primit bărbatul
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ jimmi pap
19 Oct 2017   •   09:03

Un român a fost găsit vinovat de răpirea . Bărbatul fără adăpost l-a dus pe acesta în toaleta unui restaurant de tip fast-food din Londra, unde copilul se afla alături de mama sa, care a alertat imediat personalul. 

Iulian-Alexandru Badaric, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit vinovat de răpirea unui copil în vârstă de doi ani, în Londra. Cazul a avut loc în luna mai, însă acum bărbatul a aflat verdictul, precum și sentința.

Potrivit libertatea.ro, bărbatul a intrat într-un McDonald’s, unde l-a găsit pe băiat jucându-se pe scări. Copilul se afla în local alături de mama sa, care era în apropiere. Românul l-a luat apoi pe copil și l-a dus în toaleta localului. Imediat, mama băiatului și-a dat seama că acesta a dispărut și a alertat personalul. 

Iulian-Alexandru Badaric a fost arestat imediat și acuzat de răpire, precum și de agresiune sexuală. El a fost condamnat la  trei ani de închisoare.

”Incidente precum acestea sunt rare, însă înțelegem cât de alarmant poate să fie pentru părinți. Din fericire, Badaric este acum în spatele gratiilor și la sfârșitul sentinței va fi deportat în țara sa”, a declarat un procuror britanic.

×
Subiecte în articol: rapire roman Londra restaurant sentinta
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close