Antena 3 CNN Actualitate Social Vacanțe gratuite cu trenul în UE, pentru adolescenți: “Vă va schimba complet perspectiva asupra a ceea ce faceți”

Vacanțe gratuite cu trenul în UE, pentru adolescenți: “Vă va schimba complet perspectiva asupra a ceea ce faceți”

Vacanțe gratuite cu trenul în UE, pentru adolescenți: “Vă va schimba complet perspectiva asupra a ceea ce faceți”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Iun 2018   •   09:20

Începând de marțo până pe 26 iunie, se pot face înscrierile în programul "DiscoverEU" pentru tinerii care au 18 ani şi vor să viziteze mai multe ţări europene. Comisia Europeană pune la bătaie 12 milioane de euro pentru ca statele membre să fie descoperite de către tineri. 

Există însă şi nişte condiţii: permisele de călătorie pot fi obţinute doar de cei care au împlinit 18 ani până la 1 iulie 2018, ceilalţi pot aplica în 2019. Iar pentru a primi biletul gratuit trebuie să prezentaţi un plan de călătorie care să includă şi obiective de patrimoniu cultural, scrie libertatea.ro.

„Invit toți tinerii de 18 ani din România să se înscrie la acest program. O călătorie prin Europa este o experiență unică ce vă va schimba complet perspectiva asupra a ceea ce faceți: ce școli vreți să urmați mai departe, ce abilități să dobândiți pentru a avea succes în carieră, ce limbi vreți să studiați la universitate. În plus, 65% din angajatori apreciază experiența internațională a viitorilor angajați, așadar, acest program reprezintă și un plus pentru viitoarea carieră a tinerilor participanți”, a declarat eurodeputatul Siegfried Mureșan, iniţiatorul proiectului.

×
Subiecte în articol: vacante UE adolescenti tren
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close