Antena 3 CNN Actualitate Social Val de aer polar în România. ANM:„Avertizare de vânt puternic în București și opt județe”-VIDEO

Val de aer polar în România. ANM:„Avertizare de vânt puternic în București și opt județe”-VIDEO

Val de aer polar în România. ANM:„Avertizare de vânt puternic în București și opt județe”-VIDEO
Sursa foto: FOTO: Agerpres
24 Oct 2017   •   14:10

UPDATE 14,10 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat marți avertizările de vânt și ploi, astfel încât un număr de 14 județe vor fi vizate de un Cod galben până la ora 18:00, iar alte cinci până la ora 23:00, în timp ce Codul portocaliu afectează un număr de cinci județe, până la ora 18:00..

„Este o atenționare nowcasting de Cod galben de ploi și vânt valabilă pentru București până la ora 18.În București continuă să plouă iar temperaturile nu vor mai crește. Este cod portocaliu în județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea și Dâmbovița. Deja s-au acumulat cantități de apă de p la 40-70l/mp încă continuă să plouă iar pe arii exstinse vom avea până 25,30 l/mp ” a declarat meteorologul de serviciu Dinu Mărășoiu, la Antena 3.

UPDATE 

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe atenționări nowcasting Cod galben de ploi și vânt valabile până în după-amiaza zilei de marți în 11 județe și în București.

Până la ora 14:00, în Capitală se vor semnala intensificări ale vântului care temporar vor atinge la rafală 55 — 70 km/h și ploi în general moderate cantitativ.

Știre inițială

Valul de aer polar a cuprins peste noapte România. În nici 24 de ore, temperaturile au scăzut chiar şi cu 15 grade, în unele regiuni.

Pe Transalpina circulaţia a fost închisă. De la tricou, românii au trecut direct la geaca de iarnă.

Suntem sub cod galben şi portocaliu de vreme rece şi a fost o noapte cu ploi abundente, cât pentru o lună întreagă.

Medicii ne avertizează şi ei, schimbările bruşte de temperatură ne pot trimite la spital. 

 

 


 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close