Antena 3 CNN Actualitate Social Vasile Dîncu, despre vizita la Gabriel Oprea în 2009: „Eram profesor, m-am dus la un prieten”

Vasile Dîncu, despre vizita la Gabriel Oprea în 2009: „Eram profesor, m-am dus la un prieten”

Vasile Dîncu, despre vizita la Gabriel Oprea în 2009: „Eram profesor, m-am dus la un prieten”
Sursa foto: Foto: gov.ro
26 Mai 2017   •   20:48

Sociologul Vasile Dîncu, fost vicepremier în Guvernul Cioloş, a declarat vineri, că a fost la întâlnirea din casa lui Gabriel Oprea, în seara alegerilor prezidenţiale din 2009, susţinând că era profesor la vremea aceea şi a mers la un prieten şi că nu vrea să vorbească despre acest subiect, potrivit news.ro.

„Eram profesor, m-am dus la un prieten. Despre asta să vorbim la televizor? Ce semnificaţie are? Nu vreau să discut despre subiect. Cartea mea neagă tocmai asta, să nu vorbim despre filosofia nimicului”, a declarat Vasile Dîncu.

Întrebat dacă a fost implicat şi dacă ştie despre faptul că fostul preşedinte Traian Băsescu a avut o discuţie cu jurnalistul Dan Andronic în care i-a dat aproape la zecimală rezultatul alegerilor din 2009, care după aceea a fost validat la numărătoarea Biroului Electoral Central, Vasile Dîncu a răspuns că va scrie totul într-o carte.

„Scriu într-o carte despre asta. Voi publica toate sondajele care s-au publicat atunci în campanie, toată dinamica din primăvară până în toamnă şi tot ce s-a întâmplat din perspectiva sociologică a ceea ce ştim noi, ceilalţi”, a fost replicalui Dîncu, care nu a vrut să se pronunţe despre posibilitatea fraudării alegerilor din 2009.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close