Antena 3 CNN Actualitate Social Viața l-a condamnat, dar el nu a cedat. Biliard în scaun cu rotile

Viața l-a condamnat, dar el nu a cedat. Biliard în scaun cu rotile

Viața l-a condamnat, dar el nu a cedat. Biliard în scaun cu rotile
de M.Z.    |    26 Iun 2016   •   12:09

Viața i-a condamnat, însă ei nu au cedat. O adevărată lecție de viață a fost prezentată duminică, la emisiunea Numai de bine, de la Antena 3.

Numele Cătălin Rădulescu nu vă spune nimic, nu este vreo vedetă şi nici nu îşi doreşte asta. În schimb, vrea normalitate. Deși este în scaunul cu rotile, bărbatul a fost la o competiție de biliard.

Cătălin Rădulescu a dus o viață liniștită ca orice adolescent până la vârsta de 22 de ani când o căzătură de la înălțime l-a aruncat direct în scaunul cu rotile. După ce a depășit șocul, primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și organizeze viața cât mai firesc. Nu s-a gândit nicio secundă să renunțe la activitățile sportive, deși țintuit în scaunul cu rotile lucrurile păreau mult mai dificile.

”Am încercat mai multe sporturi, unele nu erau chiar bine știute de mine, acum am prins drag de ele și m-am îndreptat spre ele”, a spus Cătălin Rădulescu.

Se consideră o persoană normală și vrea să fie privit ca cei din jurului lui. 

La șase ani de la accident, s-a înscris într-un club sportiv unde a practicat tenis de masă, baschet, șah, aruncarea cu greutăți și, pentru o scurtă perioadă, carling. De-a lungul timpului a câștigat numeroase trofee și medalii. 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close