Antena 3 CNN Actualitate Social Ies la iveală detalii şocante despre sinuciderea vicepreședintelui CJ Alba, Alin Cucui. Ce a scris în biletul de adio

Ies la iveală detalii şocante despre sinuciderea vicepreședintelui CJ Alba, Alin Cucui. Ce a scris în biletul de adio

Ies la iveală detalii şocante despre sinuciderea vicepreședintelui CJ Alba, Alin Cucui. Ce a scris în biletul de adio
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Apr 2018   •   15:25

Update: Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate în acest caz, Alin Cucui a scris câteva rânduri prin care le explica membrilor familiei de ce a recurs la sinucidere. Se pare că acesta avea o depresie, potrvit Agerpres.

Știrea inițială

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor, dar deocamdată conţinutul acestuia nu a fost făcut public.

Poliţiştii spun că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

„În urma anchetei, pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Se pare că este vorba despre sinucidere”, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Alba, potrivit news.ro.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia.

×
Subiecte în articol: vicepresedinte bilet de adio
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close