Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 noiembrie. Vom avea parte de burniță și ploi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 noiembrie. Vom avea parte de burniță și ploi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 noiembrie. Vom avea parte de burniță și ploi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Noi 2018   •   09:29

VREMEA. Potrivit meteorologilor, vremea va fi frumoasă și caldă în mare parte din țară, doar în sud-est fiind așteptate izolat unele burnițe slabe. Vântul va sufla moderat în estul Dobrogei și mai mult slab în restul teritoriului.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș și 14 și 19 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei.

VREMEA. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi, 6 noiembrie, o atenţionare nowcasting cod galben de ceaţă valabilă în localităţi din judeţul Bihor, până la ora 11:00.

VREMEA. Astfel, în Marghita, Săcueni, Valea lui Mihai, Diosig, Şimian, Sălard, Curtuişeni, Sălacea, Roşiori, Tarcea, Abrămuţ, Cherechiu, Ciuhoi, Buduslău, Tămăşeu şi Viişoara se va semnala ceaţă persistentă care reduce vizibilitatea sub 200 m, ocazional sub 50 m şi posibil burniţă.

VREMEA. În București, ziua se anunță una ploiasă, dar temperaturile se mențin ridiicate pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime și cele minime se vor încadra între 14°C și 7°C. Vântul va sufla în rafale de 29 km/h pe timpul zilei și de 19 km/h pe timpul nopții.

 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo burnita ploi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close