Antena 3 CNN Actualitate Social Vremea se va încălzi în aproape toată ţara. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se va încălzi în aproape toată ţara. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se va încălzi în aproape toată ţara. Prognoza meteo pentru weekend
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Noi 2018   •   08:34

Meteorologii au anunțat că vremea din weekend-ul 3 – 4 noiembrie va fi caldă, cu temperaturi mai ridicate față de normalul acestei perioade, dar izolat îți va face apariția și ceața.

În Maramureș, vremea se va încălzi cu două grade față de zilele precedente. Temperaturilor maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade. Și noaptea va fi mai cald decât normalul lunii noiembrie, cu temperaturi cuprinse între 8 și 11 grade.

În Transilvania, starea vremii va fi în continuare frumoasă, cu maxime ce vor varia între 20 și 25 grade. Minimele se vor încadra între 1 și 12 grade.

În Crișana, temperaturile maxime se vor situa peste media acestei perioade, cu variații între 20 și 24 grade. Temperaturile minime nu vor scădea sub 7 grad Celsius.

Și în Banat, vremea va fi mai caldă decât este media normală pentru începutul lunii noiembrie, cu temperaturi maxime ce vor varia între 21 și 23 grade, și minime ce se vor încadra între 7 și 14 grade.

În Oltenia, maximele vor atinge valoarea de 21 de grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor scădea la valori cuprinse între 5 – 10 grade.

În Muntenia, temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 20 de grade . Noaptea valorile termice vor fi cuprinse între 6 și 10 grade.

În Dobrogea se vor înregistra temperaturi maxime de până la 19 de grade, iar valorile minime se vor situa între 8 și 12 grade.

În Moldova, media maximelor termice ajunge la 18 grade,  iar temperaturile minime se vor încadra între 6 și 10 grade.

În București, vremea se va menține mai caldă decât media termică normală a acestei perioade, cu valori ale temperaturilor maxime de 20 de grade și minime ce vor scădea până la 9 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar dimineața și pe timp de noapte sunt condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

×
Subiecte în articol: vremea meteo weekend
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close