Antena 3 CNN Actualitate Şoferi reţinuţi în Botoşani, după o cursă ilegală şi un accident mortal

Şoferi reţinuţi în Botoşani, după o cursă ilegală şi un accident mortal

Şoferi reţinuţi în Botoşani, după o cursă ilegală şi un accident mortal
02 Mai 2016   •   19:41

Doi bărbaţi cu vârste de 46 şi, respectiv, 47 de ani au fost reţinuţi, luni, de poliţişti sub acuzaţia de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, fiind consideraţi vinovaţi de producerea unui accident rutier de sâmbătă seară, soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor trei. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu, accidentul s-ar fi produs în timpul unei curse ilegale de maşini care a avut loc pe strada 1 Decembrie din oraşul Darabani. 

"Faţă de cei doi, până în acest moment s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. În cauză urmează să fie extinse cercetările şi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi participarea în calitate de conducător auto la o întrecere nelegală pe drumurile publice", a declarat, pentru AGERPRES, Daniela Gheorghiescu. 

În timpul cursei ilegale a celor doi şoferi, unul dintre autoturisme, care circula pe contrasens, a lovit violent un alt autoturism care venea din sens opus. Şoferiţa, o tânără de 22 de ani, a rămas încarcerată, murind după câteva ore de la internare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati. De asemenea, fratele acesteia, aflat pe scaunul din dreapta a fost grav rănit. 

În acelaşi timp, celălalt autoturism implicat în cursa ilegală a lovit o căruţă, pe care a spulberat-o, două persoane fiind spitalizate. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close