Antena 3 CNN Actualitate Șoferul care a ucis cinci oameni la Brăila, interceptat de procurori. Ce dezvăluia unei persoane apropiate

Șoferul care a ucis cinci oameni la Brăila, interceptat de procurori. Ce dezvăluia unei persoane apropiate

Șoferul care a ucis cinci oameni la Brăila, interceptat de procurori. Ce dezvăluia unei persoane apropiate
01 Iun 2016   •   09:41

Procurorii au finalizat ancheta în cazul șoferului brăilean care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis cinci persoane, pe 4 aprilie 2016. S-a constatat că Marius Negoiță avea discernământ în momentul producerii accidentului.

Agentul de pază de 26 de ani riscă între 3 şi 10 ani de închisoare, dacă va fi condamnat, notează obiectivbr.ro.

Marius Negoiţă este acuzat că, în dimineaţa zilei de 4 aprilie 2016, a intrat pe contrasens şi a spulberat, cu 115 km/h, staţia de autobuz de pe Şoseaua Rm. Sărat, omorând 5 oameni.

În zilele de după accident, procurorii au stabilit că șoferul nu era nici băut, nici drogat, așa cum s-a vehiculat în presă.

Procurorii au desființat și afirmațiile lui Negoiță, care a încercat să sugereze că preșul de pe planşeul pedalier i-a intrat printre pedale și l-a incomodat.

Mai mult, în perioada 7 aprilie - 6 mai 2016, în baza mandatului emis de judecător, procurorii au interceptat convorbirile purtate de Marius Negoiţă şi de tatăl acestuia, Petrache.

În ziua de 12 aprilie, Marius i-a spus unei persoane apropiate: "Neatenţie, m-am băgat pă contrasens... n-am fost atent la drum... când l-am văzut pe ăla, m-am băgat pă... am virat stânga brusc şi asta a fost!"

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close