Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu: Imaginația voastră este prea săracă pentru a vă imagina ororile din penitenciar

Sorin Ovidiu Vîntu: Imaginația voastră este prea săracă pentru a vă imagina ororile din penitenciar

Sorin Ovidiu Vîntu: Imaginația voastră este prea săracă pentru a vă imagina ororile din penitenciar
Sursa foto: sursa: Facebook
25 Ian 2017   •   15:23

Sorin Ovidiu Vîntu a povestit pe blogul său cum s-a desfăşurat momentul încarcerării sale la Rahova. Fostul mogul media redă şi atmosfera de după gratii, subliniind că mulţi dintre cei care sunt acolo pentru fapte de corupţie sunt oameni în vârstă a căror boli se agravează din cauza condiţiilor precare.

''Imaginația voastră este prea săracă pentru a vă imagina ororile de acolo. Văd tot felul de comentatori pe la televiziuni care își manifestă bucuria tâmpă că ăla sau ăla este la pușcărie, că trece prin toate supliciile de acolo. Ce mă surprinde cel mai tare este să văd niște intelectuali care juisează de bucurie în fața telespectatorilor, evocând “mârșăviile” pentru care acești infractori merită tot ceea ce li se întâmplă.

Băi ticăloșilor, faptul că pulimea se bucură e de înțeles, valorile la care se raportează ăștia nu au nicio legătură cu valorile umanismului! La voi însă prezumam măcar o minimă raportare la o tabelă axiologică ceva mai elevată. Fără discuție, majoritatea zdrobitoare merită să facă pușcărie, dacă nu pentru ce au fost condamnați, măcar pentru alte furăciuni care n-au fost descoperite, dar nu trebuie să moară în pușcării doar ca să se bucure pulimea.

Majoritatea celor incriminați de fapte de corupție sunt oameni în vârstă și roși de boli, boli care se agravează sever din cauza stresului precondamnare și apoi din cauza condițiilor din lagărele patriei. A te bucura de suferințele și umilințele la care sunt supuși este un act de barbarie și nu cadrează absolut deloc cu statutul intelectual și moral pe care vi-l arogați, cu atât mai mult cu cât cei mai mulți dintre voi ați fost plătiți sub o formă sau alta de cei pe care-i batjocoriți astăzi.

Mulți dintre cei pe care îi batjocoriți vor crăpa în închisoare, urmare a faptului că prin cuantumul neverosimil al pedepselor pe care niște judecători la fel de ticăloși ca și voi le-au aplicat au fost practic condamnați la moarte, singuri pe un pat de pușcărie'', a scrie Sorin Ovidiu Vîntu.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close