Antena 3 CNN Actualitate Vești triste din Elveția. „Anul acesta poate să se încheie și cu decesul Regelui Mihai, semnalele nu sunt pozitive”

Vești triste din Elveția. „Anul acesta poate să se încheie și cu decesul Regelui Mihai, semnalele nu sunt pozitive”

Vești triste din Elveția. „Anul acesta poate să se încheie și cu decesul Regelui Mihai, semnalele nu sunt pozitive”
de S.T.    |    27 Aug 2016   •   21:11

Protosinghelul Caliopie, responsabilul pentru construcţii şi probleme de patrimoniu în cadrul Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, inclusiv pentru Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea Argeş, a declarat într-un interviu pentru Jurnalul de Argeş că Principele Radu l-a anunţat să fie pregătit pentru înmormântarea Regelui Mihai.

„ Am vorbit chiar eu personal cu principele Radu care mi-a explicat că starea de sănătate a regelui este într-o continuă degradare. Adică posibilitățile fizice scad pe zi ce trece. El nu poate să estimeze în mod concret, pentru că nu poate să o facă, când va fi acest deznodământ. Dar semnalele nu sunt pozitive așa încât, din nefericire, anul acesta poate să se încheie și cu celălalt eveniment. Dacă nu anul acesta, atunci poate la începutul anului următor. Nu știm exact. Până la urmă, noi credem în Dumnezeu și Dumnezeu este cel care hotărăște”, a spus protosinghelul Caliopie.

×
Subiecte în articol: principele radu Regele Mihai I
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close