Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Strategia lui Nicuşor Dan pentru alegerile parlamentare. Ce planuri are pentru noul USR

Strategia lui Nicuşor Dan pentru alegerile parlamentare. Ce planuri are pentru noul USR

Strategia lui Nicuşor Dan pentru alegerile parlamentare. Ce planuri are pentru noul USR
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Iul 2016   •   08:57

Partidul lui Nicuşor Dan se pregăteşte intens pentru alegerile parlamentare. Uniunea Salvaţi România are drept ţintă să obţină un scor electoral de 10%.

„Sunt foarte mulţi factori pe care nu-i controlăm, e un factor de notorietate, de fapt, el este principalul, e un factor de resurse pe care vom reuşi sau nu să le atragem. Eu cred că în măsura în care oamenii vor ajunge să ştie cine suntem şi ce vrem mulţi dintre ei vor veni către noi. Au văzut toate celelalte partide, câte două, câte trei sau singure, guvernând în modul în care au făcut-o. Şi depinde foarte mult, şi e un lucru la care ţinem foarte mult, modul în care ne vom comporta în Bucureşti până atunci, cu cele 54 de mandate pe care le avem (la CGMB şi Consiliile locale de Sector – n.r.)”, a explicat Nicuşor Dan la o televiziune de ştiri.

Totodată, USR îşi propune să susţină condiţionat şi un viitor Guvern. „Guvernul este ales de votul Parlamentului. Noi vrem să votăm un guvern. Adică, noi vrem să fim în situaţia în care (…) guvernul depinde de voturile noastre (din Parlament – n.r.) pentru a impune nişte condiţii din toate lucrurile pentru care ne-am luptat până acum, chiar să-l ameninţăm, să-l şantajăm pozitiv cu faptul că dacă nu face lucrurile acelea pentru care noi ne batem de atâta timp ne retragem sprijinul. Deci, ăsta este modul în care vrem să acţionăm în Parlament”, a mai spus Nicuşor Dan.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close