Antena 3 CNN Actualitate Supărat că educatoarea i-a bătut copilul, un bărbat din Galați și-a făcut singur dreptate. Ce i-a făcut femeii, la grădiniță

Supărat că educatoarea i-a bătut copilul, un bărbat din Galați și-a făcut singur dreptate. Ce i-a făcut femeii, la grădiniță

Supărat că educatoarea i-a bătut copilul, un bărbat din Galați și-a făcut singur dreptate. Ce i-a făcut femeii, la grădiniță
25 Mai 2016   •   19:42

Incident grav intr-o gradinita din Galati. Suparat ca a aflat ca educatoarea i-a agresat copilul, un tata a vrut sa ii dea o lectie femeii, scriu stirileprotv.ro.

Camerele de supraveghere de pe holul gradinitei au surprins momentul in care barbatul o apuca de ceafa si o trage de par. Tatal ar fi amenintat-o pe educatoare ca o da cu capul de pereti, daca mai aude ca ii bate pe copii. Conducerea a anuntat politia, iar Inspectoratul Scolar a demarat propria ancheta.

In imagini se vede cum parintele o apuca de ceafa si de par pe educatoare si ii vorbeste nervos. Pentru ca se simtea la randul ei vinovata, femeia nu a reclamat incidentul. Intrebata de directoarea gradinitei ce s-a intamplat, ea a spus initial ca au avut doar o discutie mai aprinsa. Pusa in fata inregistrarii, a recunoscut ca barbatul a agresat-o pe motiv ca l-ar fi dat pe baietelul lui cap in cap cu un alt copil din grupa. La gradinita au fost miercuri si reprezentantii Inspectoratului Scolar Galati, dar si ai politiei, care vor face anchete in acest caz.

Incidentul s-a petrecut dimineata, cand tatal, medic stomatolog de meserie, si-a adus cei doi copii gemeni, baiat si fata, la gradinita. Barbatul o apuca de cap si o zgaltaie pe educatoare.

Iuliana Caluian, educatoare: "Intr-un fel a existat o forma de agresivitate. As putea spune violenta. Amenintare sa zicem c-a fost."

Educatoarea a trecut repede peste incident, mai ales ca stia ca, la randul ei, il batuse pe baietelul de 5 ani al stomatologului, cu o zi inainte.

×
Subiecte în articol: Galați gradinita educatoare bătaie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close