Antena 3 CNN Actualitate Surpriză pentru șoferii care vor trece prin Pasul Tihuța

Surpriză pentru șoferii care vor trece prin Pasul Tihuța

Surpriză pentru șoferii care vor trece prin Pasul Tihuța
26 Noi 2015   •   11:49

Dacă în anii trecuţi, şoferii care aveau de trecut prin Pasul Tihuţa trăiau un adevărat coşmar atunci când ningea tare, acum drumarii vin cu veşti bune! Au montat parazăpezi, iar viscolul şi zăpada nu vor mai face probleme şoferilor care vor putea circula fără bătăi de cap, scrie bistriteanul.ro.

Chiar dacă iarna abia dă semne că se instalează, drumarii sunt convinşi că parazăpezile vor fi de mare ajutor atunci când viscolul va lovi. Blocajele, aglomeraţia şi drumurile acoperite cu mormane de zăpadă vor fi de domeniul trecutului, dacă totul va decurge aşa cum speră cei de la Drumurile Naţionale.

Şoferii care au de trecut prin Pasul Tihuţa trebuie să ştie că în zonele în care în alţi ani erau mari probleme şi erau situaţii în care rămâneau înzăpeziţi, în această iarnă nu vor mai avea astfel de necazuri.

Cei de la Drumurile Naţionale anunţă că au montat parazăpezi pe o distanţă de 1,5 kilometri, în zonele unde viscolul aduna toată zăpada pe carosabil. Acest sistem de protecţie este de mare ajutor pentru că împiedică zăpada să ajungă pe carosabil.

De curăţarea drumurilor judeţene de zăpadă şi polei se va ocupa în această iarnă firma Construct Perom. În Pasul Tihuţa vor fi 9 utilaje, inclusiv o autofreză nouă care vor ajuta la deszăpezirea şi curăţarea şoselelor.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close