Antena 3 CNN Actualitate Surse: Ponta - Dragnea, întâlnire decisivă în această dimineață. Când va fi făcut marele anunț

Surse: Ponta - Dragnea, întâlnire decisivă în această dimineață. Când va fi făcut marele anunț

Surse: Ponta - Dragnea, întâlnire decisivă în această dimineață. Când va fi făcut marele anunț
03 Mai 2016   •   13:45

Fostul premier al României, Victor Ponta, va fi cel mai probabil viitorul președinte al Camerei Deputaților. Surse la vârf din PSD susțin pentru stiripesurse.ro că o întâlnire clarificatoare între actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea și fostul premier a avut loc deja în această dimineață și că o decizie este pe cale să fie anunțată.

Aseară în cadrul unui interviu televizat Liviu Dragnea declara că ”Am stabilit cu Victor Ponta să ne vedem, după Paște, și funcția de președinte de la Camera Deputaților, dar și multe altele. O să convenim și o să anunțăm și partidul. Eu nu fac astfel de anunțuri la televizor. Victor Ponta e cel mai recomandat pentru această funcție. Victor Ponta era un președinte mai bun decât actualul președinte al României.

Nu vom vorbi despre acceptare sau neacceptare. Vom vorbi despre o maximizare a planului la alegerile locale, vom face un plan. Vom face o analiză foarte serioasă, îmi doresc ca Victor să devină președintele Camerei Deputaților.”, a spus Liviu Dragnea la România TV.

În cazul în care în cele din urmă Ponta nu va fi nominalizat, PSD îl are pregătit pe Florin Iordache, actual vicepreședinte al Camerei Deputatilor.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close