Antena 3 CNN Actualitate Suspectul în crima de la Constanța, reţinut la Sibiu

Suspectul în crima de la Constanța, reţinut la Sibiu

Suspectul în crima de la Constanța, reţinut la Sibiu
29 Mai 2016   •   08:51

Principalul suspect pentru uciderea, vineri seara, a vânzătoarei în incinta unui chioşc de ziare din zona Delfinariului, din Constanţa, a fost identificat şi reţinut sâmbătă seara, în zona Gării CFR din Sibiu, potrivit Agerpres.

Înlocuitorul la comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Constanţa, comisar şef Adrian Rapotan, a declarat duminică dimineaţă pentru AGERPRES că unicul suspect pentru uciderea cu 11 lovituri de cuţit, la locul de muncă, a vânzătoarei Adriana Farcaş, de 33 de ani, a fost reţinut la Sibiu, sâmbătă, în jurul orei 22.00, pe baza semnalmentelor furnizate de criminaliştii constănţeni.

'Suspectul reţinut se numeşte Filimon Nicolae, are 30 de ani şi este de profesie zugrav. El a fost reţinut în zona Gării CFR din Sibiu, unde sosise cu un tren şi de unde planificase să plece mai departe cu un autocar, în Ungaria. Este singurul nostru suspect şi nu mergem pe alte piste', a declarat comisarul şef Rapotan, pentru AGERPRES.

Vânzătoarea ucisă era mama a două fetiţe, de 4 şi respectiv 6 ani, şi se pare că ar fi căzut victimă agresiunii criminalului pentru că a refuzat, în seara fatidică, să-i vândă produse pe datorie.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close