x close

Fii alături de noi!

Susținător Antena 3, venit din Neamț: Cine e în spatele ANAF, cei care au venit și au spus să eliberați în 5 zile trustul media?

de 17 Feb 2016   •   00:13
Un susținător al Antena 3 a venit tocmai de la Neamț, din comuna Costișa, pentru a fi prezent marți, la emisiunea Sinteza zilei.
 
Omul a povestit că sătenii se mirau luni, ”că un post așa de mare voiau să-l închidă”.
 
”Cine e în spatele ANAF, cei care au venit și au spus să eliberați în 5 zile trustul media?”, s-a întrebat retoric susținătorul Antena 3.

 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.
 
Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri. 
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

sati