Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu: Dosarul meu este într-un stadiu foarte interesant. Au fost chemaţi foarte mulţi martori

Tăriceanu: Dosarul meu este într-un stadiu foarte interesant. Au fost chemaţi foarte mulţi martori

Tăriceanu: Dosarul meu este într-un stadiu foarte interesant. Au fost chemaţi foarte mulţi martori
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Iun 2016   •   09:08

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi seara, într-o emisiune televizată, că dosarul său de la DNA este într-un stadiu ”interesant”, cercetările continuă şi au fost chemaţi la audieri ”foarte mulţi” martori, potrivit agerpres.ro.

”Dosarul meu - într-un stadiu foarte interesant. (...) Aştept să vedem ce o să facă procuratura”, a răspuns Tăriceanu unei întrebări privitoare la stadiul în care se află dosarul în cauză. 

Tăriceanu a mai declarat că au fost chemaţi mai mulţi martori la audieri. ”Continuă cercetările, nu ştiu ce va face procurorul. (...) Din ce am aflat, da, au fost chemaţi foarte mulţi, da... (...) nu pot să dau eu detalii în această privinţă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la B1 TV. 

Pe 24 mai, procurorii DNA Braşov au anunţat că au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru comiterea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului

Potrivit DNA, Călin Popescu-Tăriceanu a menţionat în mod nereal că nu a avut cunoştinţă de achiziţionarea drepturilor succesorale ale prinţului Paul de către Tal Silberstein, Remus Truică şi alţii şi că nu a discutat cu cel din urmă despre taxele notariale. 
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close