Antena 3 CNN Actualitate Tatăl primei fete, informații noi exclusive. Fiica sa, mărturisire dureroasă: „Nu pot să cred că mi s-a întâmplat asta”

Tatăl primei fete, informații noi exclusive. Fiica sa, mărturisire dureroasă: „Nu pot să cred că mi s-a întâmplat asta”

Tatăl primei fete, informații noi exclusive. Fiica sa, mărturisire dureroasă: „Nu pot să cred că mi s-a întâmplat asta”
14 Dec 2017   •   22:54

Tatăl primei fete a venit cu informații noi în exclusivitate în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. Acesta a povestit firul evenimentelor, după ce a sunat la 112.

„E un pic mai bine. Am reușit să vorbim un pic astăzi, am pus ceva pe hârtie. Astăzi am fost asaltat de televiziuni și au apărut tot felul de știri și am rugat-o, am încercat să discut cu ea și am relatat un pic filmul. Până acum nu am reușit să fac asta, în schimb am reușit să fac asta împreună cu ea. Începem de la perioada în care a urcat fata în metrou, la Costin Georgian către stația Unirii, cu toate că poliția ar trebui să aibă dovezile astea de pe camerele de luat vederi, care sunt în fiecare stație. La 16.53 urcă de la Costin Georgian către stația Unirii. La 17.08, coborâm amândoi la Unirii și ne îndreptăm către stația Unirii 2. La 17.17, toate aceste date le avem pentru că soția și băiatul meu stăteam și vorbeam prin mesaje sau pe telefon și de aici am luat orele, la acea oră ajungem la sediul poliției de la metrou de la Unirii. Tot atunci când am ajuns, am relatat către ofițerul de serviciu incidentul, acesta ne spune să așteptăm pentru că au un caz cu o femeie căreia îi furase geanta. I-am spus exact ce v-am relatat și zilele trecute că fata mea a fost împinsă către șinele de metrou. Dânsul a înțeles, a vorbit cu colegul care audia, a ieșit și domnul acela și ne întreba ce s-a întâmplat, i-am spus, a spus că astea sunt procedurile și că este singur. La 18.50, am intrat la monitoare să căutăm fapta care s-a comis la Costin Georgian. La 19.45, în timp ce scriam declarația, agentul primește apelul cu cazul de la Dristor. La 19.56, terminăm declarațiile. Vă spun toate acestea pentru că aceste ore le-am găsit pe telefon. Am intervenit pentru că am văzut fel de fel de ore. Nu înțeleg de ce m-a plimbat de la 112”, a povestit tatăl tinerei.

Întrebat ce a simțit fata când a văzut imaginile cu tentativa, tatăl a recunoscut: „A început să transpire, să se schimbe la fața. A spus nu credeam că mi s-a întâmplat asta”.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close