Antena 3 CNN Actualitate Taximetristul i-a spus clientului că nu are să-i dea rest. Când clientul a făcut ASTA a urmat ceva greu de închipuit

Taximetristul i-a spus clientului că nu are să-i dea rest. Când clientul a făcut ASTA a urmat ceva greu de închipuit

Taximetristul i-a spus clientului că nu are să-i dea rest. Când clientul a făcut ASTA a urmat ceva greu de închipuit
Sursa foto: foto: Agerpres
01 Oct 2016   •   18:46

Un client a povestit pentru republica.ro pățania lui cu un taximetrist din Capitală. A suferit de curând o operație la un genunchi și se deplasează cu cârjele. A făcut o comandă cu ajutorul uneia din aplicații. Șoferul a vorbit la telefon pe toată durata drumului, altfel nu foarte lung, pentru că la sfârșit, pe aparat, suma era de 5,8 lei.

Când i-a întins o hârtie de 50 de lei cu gândul să-i lase 10, taximetristul i-a replicat că nu are rest. Când i-a dat toți mărunții pe care-i avea prin buzunare, o hârtie de 5 și una de un leu, bărbatul i-a aruncat banii pe geam, l-a înjurat, l-a scuipat, și a demarat în trombă "dă-te drecu' de olog, n-am nevoie de banii tăi! Lua-v-ar drecu' de handicapați și săraci care sînteți, dacă n-aveți bani, de ce vă cereți taxi?".

Hotărât să-și caute dreptatea, omul a sunat la dispecerat, unde a aflat că poartă toată vina pentru abuzul la care a fost supus. Nu trebuia să ceară mașină folosind aplicațiile care sunt interzise la firma cu pricina, iar în cazul colaboratorilor nu prea au ce să le facă, în afară să-i suspende de la comenzile de la centru câteva ore.

Acum bărbatul se gândește la publicarea unei aplicații de telefon unde clienții să aibă listate drepturile lor, instituțiile de stat și telefonul la care să sune pentru a reclama cazurile în care sunt furați sau cele în care șoferii care ocupă un loc de staționare în oraș refuză să facă o cursă.

 

×
Subiecte în articol: taximetrist
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close