x close

Fii alături de noi!

Temperaturile scad. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

de S.T.   •   08 Mar 2016   •   19:12
Temperaturile scad. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile 534
Foto: pixabay.com
Prognoza meteo pentru fiecare regiune din ţară până pe 20 martie.

Vremea în BANAT

Intervalul va debuta cu o vreme caldă pentru prima decadă a lunii martie, astfel încât media regională a valorilor maxime va fi de 15 grade, iar a celor minime se va situa în jurul valorii de 5 grade. Ulterior se va produce o răcire treptată, cele mai coborâte valori urmând a se înregistra în intervalul 14-19 martie, când vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit, cu temperaturi maxime, în medie regională, de 8...10 grade şi minime ce pot coborî uşor sub 0 grade.

Vor fi ploi însemnate cantitativ la începutul intervalului, dar şi pe 9 şi 10 martie. După acest interval, ploile se vor semnala pe arii mai restrânse şi vor fi în general slabe cantitativ, dar trecător vor fi posibile şi precipitaţii mixte. 

Vremea în CRIŞANA

În prima zi a intervalului valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Temperaturile maxime vor fi, în medie regională, de 14 grade, iar cele minime de 5...6 grade. Ulterior regimul termic va scădea, mai semnificativ după data de 14 martie, când se va ajunge la o medie a valorilor maxime de 6...9 grade, iar cele minime vor fi uşor negative, situându-se în
jurul valorii de -1 grad, astfel încât vremea va deveni mai rece decât în mod normal în această perioadă.

Vor fi ploi însemnate cantitativ în cursul zilei de luni 7 martie şi în noaptea de luni spre marţi (7/8 martie). În restul intervalului de prognoză, ploile vor fi în general slabe şi cu o probabilitate mai mare de apariţie în jurul datei de 15 martie, când trecător vor fi posibile şi precipitaţii mixte. 

Vremea în TRANSILVANIA

În primele două zile vremea se va menţine caldă pentru această dată, media regională a maximelor diurne fiind de 13...15 grade, iar a minimelor nocturne de 3...5 grade. În intervalul 9 – 13 martie, valorile termice vor fi apropiate de normalul climatologic al perioadei, respectiv maxime în jurul a 10 grade şi minime de 0...2 grade. După data de 14 martie vremea va
deveni mai rece decât în mod obişnuit, media temperaturilor maxime va fi de 4...6 grade, iar a celor minime de -4....-2 grade.

Temporar vor fi ploi, în intervalul 7-11 martie, iar în jurul datei de 15 martie precipitaţiile pot fi mixte. În restul intervalului, probabilitatea pentru precipitaţii slabe va fi mai redusă. 

Vremea în MARAMUREŞ

Până în jurul datei de 11 martie, valorile termice se vor menţine peste mediile multianuale, astfel că media regională a celor maxime va fi de 12...14 grade, iar a celor minime de 3...5 grade. Ulterior, temperatura va scădea, astfel încât, în intervalul 15 - 20 martie, vremea va deveni rece pentru această perioadă, cu maxime în jurul valorii de 6 grade şi minime la
nivelul regiunii de -3...-2 grade.

Temporar vor fi ploi moderate cantitativ la începutul intervalului, iar în jurul datei de 15 martie precipitaţiile pot fi mixte. În restul intervalului probabilitatea de precipitaţii slabe va fi mai redusă.

Vremea în MOLDOVA

În primele două zile vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, media regională a temperaturilor maxime fiind de 15...16 grade, iar a celor minime de 4...6 grade. În intervalul 9 – 14 martie, valorile diune se vor apropia de normalul perioadei, respectiv o medie a acestora de 8...10 grade, dar minimele se vor menţine peste mediile multianuale, media regională urmând a se situa în jurul valorii de 3 grade. În a doua săptămână de prognoză vremea va deveni uşor mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă a anului, cu maxime, în medie, de 6...8 grade şi minime situate în jurul valorii de -2 grade.

Temporar vor fi ploi, pe arii mai extinse şi posibil însemnate cantitativ pe 10 şi 11 martie. În restul intervalului, precipitaţiile vor fi pe arii restrânse, cu menţiunea că, mai ales în nordul regiunii, după data de 15 martie, vor fi posibile precipitaţii mixte.

Vremea în DOBROGEA

Intervalul va debuta cu o vreme caldă pentru această dată, media regională a temperaturilor maxime urmând a se situa în jurul valorii de 14 grade, în timp ce media temperaturilor minime va fi de 6...8 grade. Ulterior, după 10 martie, regimul termic va marca o scădere treptată, astfel încât, în intervalul 15 – 19 martie, maximele diurne se vor situa uşor sub normele
climatologice şi nu vor mai depăşi 7...9 grade. Valorile minime vor fi, de asemenea, în scădere, astfel încât, după data de 17 martie, acestea vor atinge o medie de 1...2 grade.

Probabilitatea pentru ploi pe arii relativ extinse va fi mai ridicată pe 10 şi 11 martie şi în jurul datei de 15 martie. 

Vremea în MUNTENIA

În primele două zile ale intervalului vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă a anului, media maximelor fiind de 16...18 grade, iar a minimelor de 6...8 grade. În intervalul 10 – 14 martie, valorile diune se vor apropia de normele climatologice ale datei, atingând o medie de 10...11 grade, dar minimele nocturne se vor menţine peste mediile multianuale, urmând a fi de 3...5 grade. După data de 15 martie vremea va deveni uşor mai rece decât în mod obişnuit, cu temperaturi maxime, în medie regională, de 8...10 grade şi minime de aproximativ 0 grade.

Vor fi ploi pe arii extinse în intervalul 9 – 11 martie, când şi cantităţile de apă vor fi mai importante. În restul intervalului precipitaţiile, în general slabe, se vor semnala pe arii mai restrânse. 

Vremea în OLTENIA

În primele două zile ale intervalului vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii martie, cu medii regionale ale valorilor maxime de 15...16 grade şi minime în jurul valorii de 6 grade. În intervalul 10 – 14 martie, valorile diune se vor apropia de normalul perioadei, respectiv o medie a acestora de 10...11 grade, dar minimele se vor menţine peste mediile multianuale, urmând a fi de 3...5 grade. După data de 15 martie vremea va deveni uşor mai rece decât în mod obişnuit, cu maxime, în medie, de 8...9 grade şi minime în jur de 0 grade.

Vor fi ploi pe arii extinse în cursul zilei de luni (7 martie) şi în noaptea de luni spre marţi (7/8 martie), dar şi în intervalul 9 – 11 martie, când cantităţile de apă vor fi mai importante. În restul intervalului precipitaţiile, în general slabe, se vor semnala pe arii mai restrânse. 

Vremea LA MUNTE

În primele două zile ale intervalului valorile termice se vor situa peste mediile multianuale, astfel că media celor maxime va fi de 5...8 grade, iar cea a minimelor se va situa în jurul valorii de 1 grad. Ulterior, vremea se va răci treptat, urmând să devină mai rece decât în mod obişuit în aceasta perioadă după data de 14 martie, când se vor înregistra maxime
preponderent negative, iar minimele vor coborî până la valori medii de -8....-6 grade.

Temporar vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a intervalului, însă probabilitatea pentru cantităţi mai însemnate va fi mai mare în cursul zilei de luni (7 martie) şi în noaptea de luni spre marţi (7/8 martie), precum şi intervalul 9...11 martie. Acestea vor fi mai ales sub formă de ploaie în primele zile ale intervalului, apoi vor fi şi ninsori.

 

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati