x close

Fii alături de noi!

Eugen Teodorovici: Dacă aș mai fi fost ministru de Finanțe azi, nu acționam în acest fel

de 15 Feb 2016   •   23:14
Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici a spus luni, după ce a aflat că emisia Antena 3 este în pericol în urma unui ordin de evacuare, că el dacă ar mai fi fost în funcție, nu ar fi acționat în acest fel.
 
Întrebat de moderatorul emisiunii Subiectiv, Răzvan Dumitrescu, dacă consideră acțiunea de luni a ANAF un abuz, fostul ministru a răspuns:
 
”Eu, dacă aș fi fost ministru de Finanțe azi, nu acționam în acest fel. (...) Mă mir că ministrul de Finanțe Anca Dragu nu a menționat astăzi această măsură, la ședință”, a spus senatorul PSD Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe, luni, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Mihai Gâdea a anunțat în emisiunea 100 de Minute că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
poza

Show

Vești minunate de la Corina Chiriac

Corina Chiriac este una dintre vocile de aur din peisajul muzical românesc. De zeci de ani este pe buzele iubitorilor de muzică, iar piesele sale sunt nemuritoare, scrie Click! În ultimul timp au apărut...

27 Aug 2016  •  09:53

sati