Antena 3 CNN Actualitate Tolontan: Fostul manager de la Malaxa a amenințat studentele că trimite bătăuși peste ele

Tolontan: Fostul manager de la Malaxa a amenințat studentele că trimite bătăuși peste ele

Tolontan: Fostul manager de la Malaxa a amenințat studentele că trimite bătăuși peste ele
07 Dec 2016   •   11:05

Jurnaliștii de investigație de la Gazeta Sporturilor, coordonați de Cătălin Tolontan, continuă seria dezvăluirilor despre fostul manager de la spitalul Malaxa din Capitală.

Potrivit lui Tolontan, Florin Secureanu predă Genetică la Universitatea Titu Maiorescu, însă și aici a reușit să creeze o serie de scandaluri și nemulțumiri din partea studenților.

''Amuzată, una dintre fostele studente  își aduce aminte doar că "era un bărbat trecut pe foaie, dar nu venea la ore".

Pe 12 martie 2015, un număr de 13 oameni din Facultatea de Medicină, printre care patru medici și șase studenți, protesteastă în scris la decanat împotriva faptului că "orele de Genetică cu dl. Conferențiar dr. Secureanu nu se țin".

Decanul i-a tăiat două luni de salariu lui Secureanu, care i-a spus că-I va plăti acest lucru. În scurt timp, decanul a plecat din școală.

"Mai rău a fost cu fetele, pe care le-a amenințat că trimite niște țigani la ușa lor!".

Din acel moment, s-a așternut o frică rezistentă și azi, la un an de la întrebări și cînd Secureanu a rămas conferențiar.

Robi Urs, șeful de la Universitatea Titu Maiorescu, este membru într-una dintre lojile cele mai importante și prieten cu Florin Secureanu.

Gazeta a trimis documentul din 2015 către Robi Urs, jurnaliștii au fost ieri la Universitate, dar nici Robi Urs și nici facultatea nu comentează cazul conferențiarului Florin Secureanu''

Mai mult, pe tolo.ro.

×
Subiecte în articol: Florin Secureanu Catalin Tolontan
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close