Antena 3 CNN Actualitate Tragedia din Apuseni. Parastas la un an de la moartea Aurei Ion

Tragedia din Apuseni. Parastas la un an de la moartea Aurei Ion

Tragedia din Apuseni. Parastas la un an de la moartea Aurei Ion
de S.T.    |    17 Ian 2015   •   17:12

Familia Aurei Ion a organizat o ceremonie religioasă la Cimitirul Ghencea, acolo unde este înmormântată studenta care a murit în accidentul aviatic din ianuarie 2014.

La mormântul Aurei Ion de la cimitirul Militar Ghencea au fost prezenţi alături de părinţii tinerei, sora şi fratele acesteia şi apropiaţi ai familiei. Ceremonia s-a desfăşurat într-un cadru restrâns.

Rudele Aurei Ion spun că încă aşteaptă să afle ce s-a întâmplat în momentul accidentului.

Un an de la tragedia din Apuseni. Luni, rezultatele parţiale ale anchetei

Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan au murit pe 20 ianuarie 2014 în urma accidentului produs în munţii Apuseni într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine. Copilotul şi alţi patru medici care se aflau în aparatul de zbor au fost răniţi.

Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

Epava avionului şi victimele au fost găsite de trei localnici, după căutări care au durat aproximativ cinci ore şi la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, poliţişti, salvamontişti, angajaţi ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi localnici.

Citeşte şi:

Vinovaţii pentru tragedia din Munţii Apuseni, promovaţi în funcţii

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close