Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Portugalia. Cel puţin 57 de morţi şi 59 de răniţi, în urma unui incendiu forestier - VIDEO

Tragedie în Portugalia. Cel puţin 57 de morţi şi 59 de răniţi, în urma unui incendiu forestier - VIDEO

Tragedie în Portugalia. Cel puţin 57 de morţi şi 59 de răniţi, în urma unui incendiu forestier - VIDEO
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Iun 2017   •   12:57

Update: Numărul persoanelor decedate în incendiul de pădure  din centrul Portugaliei, a crescut la 57, informează un nou bilanţ anunţat duminică de secretarul de stat din ministerul portughez de Interne, Jorge Gomes. Alte 59 de persoane au fost rănite, conform AFP. 

Știrea inițială: Un incendiu puternica avut loc în zona Pedrogo Grande din Portugalia. Premierul Antonio Costa a anunţat că cel puţin 24 de persoane şi-au pierdut viaţa în incendiu forestier din centrul Portugaliei.

Majoritatea au murit în timp ce încearcau să părăsească zona, în maşinile lor, potrivit informațiilor furnizate de premierului Costa.

Printre cei 20 de răniţi sunt şi câţiva pompieri.

”Suntem martori la o tragedie teribilă. Până acum sunt confirmate 24 de decese, iar numărul morţilor ar putea să crească", a declarat Costa.

Jorge Gomes, secretarul de stat al Ministerului de Interne a declarat anterior că trei persoane au murit din cauza inhalării de fum şi 16 au murit în maşinile lor pe drumul care leagă Figueiro dos Vinhos de Castanheira de Pera.

Nu se cunosc cauzele incendiului, care a distrus şi case din zonă.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close