Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, atac furibund: „Nu, dragi lingători de clanțe, nu am înțelegeri cu nici un ticălos”

Traian Băsescu, atac furibund: „Nu, dragi lingători de clanțe, nu am înțelegeri cu nici un ticălos”

Traian Băsescu, atac furibund: „Nu, dragi lingători de clanțe, nu am înțelegeri cu nici un ticălos”
05 Ian 2017   •   19:39

Fostul preşedinte Traian Băsescu a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur pentru “deontologii din presă” şi a scris despre înregistrările publicate de Sebastian Ghiţă.

“Deontologii!

Sunt oameni care exhibă propriul lichelism în spațiul public. Drept pentru care au ajuns să presupună, nici mai mult, nici mai puțin, că am fost înțeles cu Sebastian Ghiță să fac înregistrarea despre infractorul condamnat Voiculescu, pe care ulterior acesta s-o facă public. Probabil, așa ar fi făcut ei dacă ar fi fost în situația mea.

Nu, dragi lingători de clanțe, nu am înțelegeri cu nici un ticălos, așa cum nu am avut nici în timpul mandatului nici cu Vântu, nici cu Voiculescu, nici cu Patriciu (Dumnezeu să-l ierte), nici cu Ghiță și cu nici un patron de presă, fie că a fost mare sau mic, cum nu am avut înțelegeri nici cu presa controlată de instituții ale statului sau cu "deontologii” din presă.

Până una alta însă, eu sunt curios dacă discuția privată a fost înregistrată cu mandat sau fără mandat. Dacă a fost făcută publică la recomandarea unor instituții sau nu. Ne va spune Parchetul General care a declanșat o anchetă”, a scris Băsescu. 

×
Subiecte în articol: fostul presedinte Sebastian Ghita
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close