Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu atacă statul de drept. Mihai Voropchievici: Care de drept? E de stâng

Traian Băsescu atacă statul de drept. Mihai Voropchievici: Care de drept? E de stâng

Traian Băsescu atacă statul de drept. Mihai Voropchievici: Care de drept? E de stâng
25 Iun 2016   •   19:28

După ce ani de zile l-a ridicat în slăvi, Traian Băsescu a lansat o serie de atacuri fără precedent la adresa ”statului de drept”. Determinate de condamnarea fratelui său, atacurile sunt îndreptate împotriva acelor instituții pe care Băsescu lăsa impresia că le controlează.

Când va ajunge și el în colimatorul procurorilor? La această întrebare au încercat să răspundă numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la ”Adevăruri ascunse” cu Dana Grecu.

La anul s-ar putea să înceapă lucruri neplăcute. Anul ăsta încă pică în picioare, sunt tergiversări, lucruri care se discută. Spunea că nu știe ce fratele său, că a aflat de la presă. E uluitor” a spus Mihai Voropchievici.

Când a candidat pentru al doilea mandat adu-ți aminte ce horă țigănească se făcuse, cu bănuți, cu rochii. Era relație de când hăul. Îi are la mână pe cei din sistem. Unde-i Livia Stanciu? La 7.000 de euro pe lună. Unde-i Kovesi? Abia când n-or să mai fie ăștia...” crede Lidia Fecioru.

Hai să ne gândim. Alții au intrat pentru alte fapte. S-au dat 4 cu 4. Într-un an 4 s-au dat 4 ani de condamnare. Statul de drept? Care de drept? E statul de stâng” a conchis Mihai Voropchievici.


 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close