Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, despre eşecul de a-l fi pierdut pe Emil Boc în favoarea liberalilor: „Nu pot să îi schimb opțiunea de suflet”

Traian Băsescu, despre eşecul de a-l fi pierdut pe Emil Boc în favoarea liberalilor: „Nu pot să îi schimb opțiunea de suflet”

Traian Băsescu, despre eşecul de a-l fi pierdut pe Emil Boc în favoarea liberalilor: „Nu pot să îi schimb opțiunea de suflet”
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Dec 2016   •   13:31

Fostul președinte al Romaniei, Traian Băsescu își asumă eşecul de a încerca să îl convingă pe Emil Boc să se alature Partidului Mişcarea Populară. Întrebat de Gazeta de Cluj de ce nu a reușit să îl aducă pe primarul Clujului în partidul înfiintat și condus de el, Basescu dă vina pe principiile liberale de neclintit ale edilului.

„Eu cu Emil Boc am și în prezent o relație foarte bună. Vorbim des. Într-adevăr, dar când decizia lui a fost să devină liberal, eu ce mai puteam să fac? Nu pot să îi schimb opțiunea de suflet. Am rămas prieteni, dar el rămâne liberal, iar eu la PMP”.

Fostul președinte susține că PMP Cluj va înregistra un scor mai ridicat la cel obtinut de aceasta organizație, în vară, când lider era deputatul Adrian Gurzău.

×
Subiecte în articol: Emil Boc liberali
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close