Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, o nouă reacție după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță. ”Trebuie investigate”

Traian Băsescu, o nouă reacție după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță. ”Trebuie investigate”

Traian Băsescu, o nouă reacție după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță. ”Trebuie investigate”
05 Ian 2017   •   22:36

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, joi, că trebuie investigate declaraţiile fostului deputat Sebastian Ghiţă în legătură cu faptul că generalul Florian Coldea de la SRI l-ar fi şantajat pe Victor Ponta, pe vremea când acesta era premier, pentru a propune numirea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef al DNA. 

"Trebuie investigate. Este deschis la Parchetul General un dosar in rem şi (n.r. declaraţiile) trebuie investigate pentru a afla adevărul", a precizat Traian Băsescu pentru AGERPRES. 

Fostul deputat Sebastian Ghiţă susţine, într-o nouă înregistrare difuzată joi de România TV, că generalul Florian Coldea de la SRI l-a şantajat pe Victor Ponta pe vremea când acesta era premier pentru a propune numirea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef al DNA. 

"Ce nu s-a spus public până acum e faptul că Victor Ponta a fost şantajat pentru a o numi pe Laura Codruţa Kovesi. Practic, în faţa mea, Florian Coldea i-a spus că dacă nu o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programată în America, pentru a se întâlni cu Biden sau cu Obama, va fi anulată. Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus că anunţul cu privire la anularea vizitei va fi făcut în apropierea alegerilor prezidenţiale, iar chestiunea aceasta îl va distruge", a afirmat Ghiţă. 

Fostul deputat mai susţine că a fost direct implicat în numirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA prin prisma legăturilor pe care le avea cu Florian Coldea şi cu Elena Udrea. 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close